Ofte stilte spørsmål

Lurer du på hvordan man søker, når det blir visning, parkeringsmuligheter eller om man kan ha husdyr? Vi har samlet de mest stilte spørsmålene i en egen oversikt. Har du spørsmål utover dette, så kan du sende oss en mail på kontakt@camptrondheim.no.

Hvordan søker jeg bolig?

Dersom du ønsker å sikre deg bolig kan du søke om bolig allerede nå. Gå da inn på boligtorget.no/aha. Her finner du en oversikt over de ulike boligtypene, og kan legge inn søknad etter ønsket prioritering. Om du blir tildelt kontrakt vil denne legges på boligtorget. Dette kan ta opp til en uke. Kontrakten har 7 dagers svarfrist. Om du får opp at kontrakten er kansellert eller ikke får godkjent søknaden, kan dette være fordi det ikke er noen tilgjengelige boliger på ditt søk.

Hva om jeg ikke vet om jeg kommer inn eller ikke?

Dersom du er usikker på om du får tildelt studieplass, anbefales det å vente med å signere kontrakt da denne er bindende.

Blir det mulighet for visning?

Det er mulig å sette seg opp på visningslisten og bli kontaktet før visning.

Når er det innflyttingsklart?

15. august er satt som dato for innflytting pga. byggets ferdigstillelse. Dersom det skulle blir klart tidligere kan det være muligheter for å flytte inn noe tidligere, men dette er ikke noe vi kan garantere.

Kan jeg leie leilighet når jeg har barn?

Foreldre med barn kan leie 2-roms leilighetene.

Kontraktens lengde

Man vil uansett ønsket periode bli tildelt kontrakter som er gyldige i 3 år. Det er fullt mulig å flytte ut etter for eksempel ett år om man ønsker det.

Er boligene kun for studenter?

Boligene er forbeholdt studenter.

Husdyr

Det er ikke tillatt med dyr i leilighetene.

Parkering

Det vil bli muligheter for parkering. Disse vil leies ut etter “første mann til mølla-prinsippet” og koster 500,- pr. mnd.