Om Camp Trondheim

Velkommen til Camp Trondheim – en av byens nyeste studentbyer. Camp Trondheim består av fire bygg som rommer 2-romsleiligheter, hybelleiligheter og kollektiv med seks hybler i hver av disse. Studentboligene er moderne innredet, har høy standard og er maksimalt tilrettelagt for at du skal ha en suveren tid som student i Trondheim.

Persaunet er sentralt plassert i forhold til det meste Trondheim har å by på. Studentbyen ligger en halvtimes gange fra Trondheim sentrum, og med gang- og sykkelavstand til alle NTNU campus, BI og Dronning Mauds minne.

Glimrende kollektivforbindelser og alle fasiliteter i nærområdet finner du også. Her har du kort vei til både dagligvarebutikker, postkontor, treningssenter, apotek, legesenter, kaféer, restauranter og vinmonopol, Sirkus Shopping, City Lade og IKEA. Du finner i tillegg en rekke tur- og grøntområder i nærheten. Kort sagt – du er på rett plass!

Camp Trondheim forvaltes av Utleiemegleren Forvaltning AS.

Om Trondheim

Trondheim har flere ganger blitt kåret til landets beste studentby, og det er ikke uten grunn! Byen huser over 30.000 studenter fra hele landet, som setter et solid og positivt preg på Trondheim. Mange studiemuligheter, et aktivt studentmiljø som blant annet står bak landets største kulturfestival UKA, kort vei til sentrum og friluftsområder, et pulsererende uteliv og mange idrettstilbud gjør Trondheim til en ideell studieby. Trondheim er også landets mest aktive kulturby, med et enestående mangfold når det kommer til opplevelser. Om det er konserter, restaurant, uteliv, teaterforestillinger, festivaler eller utstillinger du er interessert i – det skjer alltid noe i Trondheim!