Studenthybel

En av Trondheims nyeste studentbyer

Camp Trondheim ble ferdigstilt til skolestart høsten 2015. Leilighetene fremstår lyse og moderne, og legger til rette for at du skal ha en enkel hverdag som student.

Her kan du velge mellom å bo på hybel i kollektiv, alene i hybelleilighet eller i en større 2-roms som passer perfekt for par. Alle studenthyblene er lyse og enkelt innredet, med flislagte bad og kjøkken med integrerte hvitevarer. På oppholdsrom er det også en sittegruppe og TV, i tillegg til en barløsning ved kjøkken. Alle beboere har tilgang til stor felles takterasse med fantastisk utsikt, samt til boder og sykkelparkering.

Camp Trondheim er sentralt plassert i forhold til det meste Trondheim har å by på. Studentbyen ligger en halvtimes gange fra Trondheim sentrum, og med gang- og sykkelavstand til både NTNU Gløshaugen, NTNU Kalvskinnet, NTNU Dragvoll, ikke minst NTNU Marin teknikk som er nærmeste nabo. Ellers kan vi nevne NTNU Handelshøyskolen, BI og Dronning Mauds minne. Kort sagt – du er på rett plass!

Studentbyen har glimrende kollektivforbindelser til byens studiesteder og mange fasiliteter, samt at det er både kjøpesenter, butikker, restauranter/kafeer, treningssenteret og turmuligheter i nærområdet. Les mer om kollektivtilbudet i byen på AtBs reiseplanlegger her.

Hybler

Her leier du eget rom i et kollektiv bestående av seks hybler fordelt på totalt 112 m2. Alle hyblene har eget TV-uttak, High Speed Wifi, garderobeskap, seng og skrivepult. Kollektivet inneholder to flislagte bad med vegghengt toalett og dusjhjørne, samt vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet har moderne innredning, og dere disponerer fryser, kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin fra Whirlpool. Kjøkkenet er utstyrt med kjøkkenutstyr, samt eget fellesareale med spisebord og TV. Pris fra kr. 4400,-

Inkludert i  leieprisen:

Wifi – 250 Mbit linje fordelt på kollektivet
Strøm
Kabel-TV med uttak på alle soverom
Vaktmestertjenester
Bod på 8m2 tilhørende kollektivet

2-romsleilighet

Leilighetene på 40m2 inneholder kjøkken med moderne innredning og integrert kjøleskap, fryser, komfyr og oppvaskmaskin fra Whirlpool. Det er High Speed Wifi, soverom med garderobeskap og flislagt bad med vegghengt toalett samt dusjhjørne. Leiligheten er ellers umøblert. Pris fra kr. 10.950,-

Inkludert i leieprisen:

Wifi – 100 Mbit linje
Kabel-tv
Vaktmestertjenester
Privat bod på 8m2